Accountmanager

Kom jij ons team versterken?

VACATURE ACCOUNTMANAGER

STEEL gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar jou!

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe Steel-dealers. Je onderhoudt ook het contact met bestaande dealers. Onze zeer gewaardeerde dealers zijn onder andere keukenspeciaalzaken, kookwinkels, interieurspecialisten, meubelmakers en binnenhuisarchitecten.

Binnen ons bedrijf, draai je volop mee en ben je medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Je signaleert trends in de markt en volgt product- en marktontwikkelingen op de voet. Je geeft producttrainingen aan dealers, zodat zij ons product optimaal kunnen promoten, adviseren en verkopen.

Daarnaast ontvang je dealers en consumenten in onze showroom, ondersteun je onze online marketing-activiteiten en neem je actief deel aan beurzen en evenementen.

Wie zijn wij
Steel is een Italiaans bedrijf met een lange familie geschiedenis sinds 1922. Onze fabriek, waar wij exclusieve keukenapparatuur ontwikkelen - met als core business fornuizen -, is gelegen te Carpi in de regio

Emilio-Romagna. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan ons design en de professionele aanpak van onze onderneming.

In de Benelux zijn wij een team van enthousiaste productdesign- en kookliefhebbers.

Je profiel
-  Minimaal MBO werk- en denkniveau;
-  Minimaal twee jaar werkervaring in een binnen- of buitendienstfunctie, bij voorkeur in de keuken- of interieurbranche;
-  Goede communicatieve vaardigheden;
-  Ondernemend en gedreven;
-  Commercieel en mensgericht;
-  Nauwkeurig, nieuwsgierig, initiatiefrijk en een hands-on mentaliteit;
-  Affiniteit met koken.

Wat hebben wij je te bieden?
Een zelfstandige en afwisselende job, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, leaseauto, telefoon en een bonusregeling. Met daarbij blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling en inzetbaarheid.

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je motivatie met Curriculum Vitae naar:

STEEL Benelux B.V.
T.a.v. Christian Borsboom
Eksterlaan 20
2261 EL  LEIDSCHENDAM
christianborsboom@steel-cucine.com
© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven