Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Medewerker Verkoop Binnendienst

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST M/V
(FULLTIME - 37,5 UUR PER WEEK)
 

Over Hartman
Hartman, wie kent het niet? Oorspronkelijk van de oersterke kunststof kuip- en klapstoelen, maar inmiddels ook al jaren van comfortabele tuin- en loungesets in diverse materialen zoals hout, kunststof en aluminium. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie in tuinkussens. Met meer dan 50 jaar ervaring en een eigen kunststof productielocatie in Losser, zijn we een succesvol A-merk op het gebied van tuinmeubelen en tuintextiel.  

Hartman B.V. heeft vestigingen in meerdere landen en is actief binnen Europa, maar het hoofdkantoor zit in Enschede. Met een gezonde financiële basis zijn er volop kansen voor de verdere internationale uitbouw van de organisatie.

Functie
Omdat het contact met de consument steeds belangrijker wordt voor ons merk, breiden we het verkoop binnendienst team uit en zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte teamplayer voor vijf dagen per week. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de consument en onderdeel van het verkoop binnendienst team*).

Samen met dit team ben je altijd op zoek naar de beste oplossing om de consument te voorzien van comfort, design en kwaliteit. Jij houdt je bezig met vragen, garantiegevallen, en klachten. Je weet als geen ander hoe je ervoor zorgt dat de consument een tevreden ervaring aan ons merk overhoudt.

Jouw uitdaging voor de komende jaren is om onze consumentenservice te optimaliseren en professionaliseren. Daarnaast houd jij je bezig met ondersteunende activiteiten voor het verkoop binnendienst team, zoals aftersales en remplace- en retouraanvragen. 

Wat zoeken we?
Jij…

-hebt een opleiding op HBO of MBO niveau 4;
-hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en bent bedreven met het werken met Microsoft Office;
-hebt een commerciële instelling, bent klantgericht en communicatief sterk;
-ziet waar werk blijft liggen, neemt zelfstandig actie en biedt hulp aan;
-beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
-bent een flexibel en positief persoon; er is altijd een oplossing!

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Hartman is de sfeer informeel, we helpen elkaar waar mogelijk en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. We zijn een seizoensbedrijf en bedenken altijd wel weer wat nieuws. Dit geeft dynamiek en afwisseling in het werk. En het geeft jou de kans en de ruimte om te laten zien dat je meedenkt. Om actief betrokken te zijn en verbeteringen voor te stellen.

Denk jij in oplossingen en wil jij het verschil maken in het contact met de consument? Stuur dan je motivatie en je cv uiterlijk 9 oktober 2020 aan debbie.dijkhuis@hartman.nl

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust. Neem contact op met Rob de Bruijn (coördinator verkoop binnendienst), telefoonnummer (053) 488 55 30.


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven