Topverkoper (full-time)

Vacature topverkoper (full-time)

Wat ga je doen?
Gilsing Wonen in Zevenaar is op zoek naar een verkooptalent die bruist van de energie. Iemand met passie voor interieur en designmeubelen die kan inspireren en door zijn/haar uitstekende contactuele vaardigheden en werklust direct een hoge gunfactor bij de kant creëert. Wij zoeken een echte topverkoper die zich in eerste instantie richt op de snelle, directe verkoop. Door jouw spontaniteit maak je makkelijk contact met binnenkomende klanten en ben je dol op de drukke dagen en momenten wanneer er snel gehandeld en geschakeld wordt en er meerdere klanten tegelijk geholpen moeten worden.

Klanten die voor uitgebreider interieuradvies binnen komen verwijs je door naar de juiste collega. In deze functie neem je verantwoordelijkheid voor de winkelpresentatie en verkoop-administratieve handelingen. Je werkt uiteraard vaak op de zaterdagen en zondagen.

Wat breng jij mee?
-Je hebt de werkpaardmentaliteit: je neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
-Je creëert een gezellige en ontspannen winkelambiance waarin je professioneel en doelgericht te werk gaat.
-Je houdt van snelle verkoop, kunt snel schakelen en wilt het liefst zo veel mogelijk klanten van dienst zijn.
-Je bent representatief en servicegericht: Je bouwt van nature duurzame relaties op met de klant.
-Je bent continu gefocust op een optimale vakkennis.
-Je bent bereid om minimaal 2-3 zondagen en 2-3 zaterdagen per maand te werken.
-Je bent een teamspeler die ook individueel en zelfstandig werkt.

Onze ambitie
Gilsing Wonen wil met merken als Leolux, Artifort, Label, Bert Plantagie, Gispen etc. de bekendste designmeubel winkel van de regio worden. Het adres waar je als klant geheel ontspannen en in een inspirerende omgeving jouw favoriete designmeubel kan bestellen, en tevens ook terecht kan voor een uitgebreid interieurpan door één van onze interieur-architecten, de beste service en de grootste voorraad met direct uit voorraad leverbare meubelen. Als familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om het onze klanten nóg beter naar het zin te maken en hierin ga jij een belangrijke rol spelen.

Kom jij ons team versterken? Dan kunnen wij jou dit bieden:
Een afwisselende en leuke functie in een gezellige professionele werksfeer bij een interessant familiebedrijf. Er moet gepresteerd worden maar plezier in het werk heeft ten alle tijden de hoogste prioriteit. Wij bieden een prima salaris en voor mensen met talent en de juiste drive zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Je wordt ingewerkt door verschillende verkoop professionals (intern/extern) en tevens gecoacht door één van Nederlands bekendste verkoopleiders. Gilsing Wonen denkt mee in vak training en biedt de mogelijkheid tot opleiding en cursussen.

Is je interesse gewekt en voldoe je aan de door ons gestelde eisen?
Overtuig ons en stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar: arno@gilsingwonen.nl en je ontvangt binnen twee weken bericht of wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie neem je contact op met Arno van Rijswijk 0316-526985 of stuur een mail naar: arno@gilsingwonen.nl 


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven