Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurlabels Zuiver & Dutchbone trekken naar land van de onbegrensde mogelijkheden

Een van de vele Nederlandse deelnemers aan de interieurbeurs in Keulen is Zuiver b.v. Daar toonde het Zaanse bedrijf niet alleen de interieurmerken Zuiver en Dutchbone, maar ook de White Label-collectie. In een gesprek met Wonen360 liet mede-eigenaar Caroline van Velze weten dat haar bedrijf in oktober voor de eerste keer aan een beurs in Amerika gaat deelnemen. Dus exact acht jaar nadat het succesvolle interieurlabel voor de eerste keer besloot om buiten Nederland aan een grote beurs deel te nemen - om precies te zijn de Maison & Objet in Parijs - trekt Zuiver b.v. in het komende najaar naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.
In de afgelopen 8 jaar heeft het bedrijf niet stilgezeten, zo is sindsdien de omzet vertienvoudigd en worden de producten inmiddels in meer dan 70 landen wereldwijd verkocht.

Een blik op een deel van de stand van Zuiver BV.

Als we Caroline van Velze op de IMM Cologne spreken, heeft ze zojuist een interview achter de rug met Jessica Numann van De Telegraaf. Het gaat hard met het Zaanse bedrijf. Op 18 december publiceerde Wonen360 het artikel Meubelontwerpers verhuizen naar nieuw pand, dat enkele duizenden keren werd gelezen. Daarmee is wel duidelijk geworden dat Zuiver b.v. op de juiste weg zit en klaar is voor de toekomst.

Zoals eerder gemeld, telt Zuiver b.v. ruim 75 werknemers. Het bedrijf is opgericht in 1998 door de jeugdvrienden Caroline van Velze, Richard Halberstadt, Arjen Lubbes en Jaap Landsaat. Alle vier geboren en getogen in de Zaanstreek. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubilair werd in 2011 het merk Zuiver opgericht en in 2014 volgde Dutchbone. Daarnaast voert het bedrijf de private label collectie White Label Living.

Het succesvolle interieurmerk Zuiver staat bekend om de grote collectie Nederlandse designproducten, die staan voor trendy, fris, jong en origineel. De collectie van Dutchbone is sfeervol donker, een mix van handwerk en ambachtschap van over de hele wereld. 

Meer informatie:
Zuiver b.v.
+31(0)75 6146020 
info@zuiver.com 
www.zuiver.com 
www.dutchbone.com