Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De in Cyprus gevestigde ontwerper Stelios Moussaris:

''Ik wilde dat gevoel van zorgeloosheid en nostalgie weer oproepen”

De in Cyprus gevestigde ontwerper Stelios Moussaris heeft een nieuwe opvallende salontafel gecreëerd. De ronde salontafel bestaat uit een glazenplaat, die wordt ondersteund door vijf poten. De vijf tafelpoten hebben de vorm van gelanceerde raketten, compleet met gasuitstoot. De naam van de tafel is dan ook de Rocket Table.

Moussaris wilde met de Rocket Table een object creëren dat hem deed denken aan zijn eigen jeugd. “Al sinds ik klein was, vond ik het heerlijk om met actiefiguren te spelen en om in de ochtenden van het weekend naar tekenfilms te kijken. Ik wilde dat gevoel van zorgeloosheid en nostalgie met de Rocket Table weer oproepen,” aldus Moussaris.

De tafel is gemaakt door middel van verschillende technieken, zoals giethars, met de hand bewerkte onderdelen en 3D-printing. De afmetingen van de tafel zijn 120 cm bij 45 cm.

Meer informatie:
Moussaris
st.mousarris@gmail.com  
www.moussaris.com