Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elk ontwerp is uniek

Belgisch label geeft Terrazzo hanglampen comeback

Bentu Design heeft voor het Belgische XLBoom een reeks nieuwe hanglampen ontwikkeld; Terrazzo-lampen. Terrazzo betekent in het Italiaans terras, maar in het ontwerp is het de naam van tegels en glasscherven in cement. Het is ontstaan in ItaliĆ« en bestaat al lange tijd, denk aan Hollywood Walk of Fame in terrazzo. Nu maakt deze een comeback en komt hij de collectie van XLBoom binnen. 

De Terrazzo-serie bestaat uit duurzame tafels, lampenkappen en potten. Geen van de stukken is identiek, dankzij de afwerking die bij elk object nieuwe patronen produceert. 

Voor de oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert draait XLBoom om oprechte passie voor vakmanschap. Met uitgebreide objecten voor binnen en buiten, creĆ«ren ze een esthetiek in het dagelijks leven sinds 1997. Originele en hoogwaardige ontwerpen karakteriseren het verhaal, verteld door dit in Antwerpen gevestigde bedrijf. Op zoek naar de beste materialen worden de unieke XLBoom-objecten geproduceerd in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBoom. 

Meer informatie:
XL Boom
info@xlboom.com
www.xlboom.com