Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom zijn Woodura planken ideaal voor horecagelegenheden?

In de horeca moeten vloeren duurzaam, onderhoudsarm en tijdloos zijn - ze moeten de tand des tijds doorstaan. Woodura planken, ontwikkeld door Bjelin met behulp van de innovatieve Woodura technologie van zusterbedrijf Välinge Innovation, blinken uit op deze gebieden en zijn drie keer sterker dan meerlaagse varianten. Daarom zijn ze de eerste keuze voor gerenommeerde projecten zoals het architectonische juweeltje Clarion Hotel Draken, het elegante en cultureel rijke The Pier in Zweden en de levendige, trendsettende Markthallen in het Verenigd Koninkrijk.

Voor hotels als Clarion Hotel Draken en The Pier zorgen de Woodura planken voor een luxe, warme sfeer terwijl ze bestand zijn tegen het zware voetverkeer dat gepaard gaat met het dagelijkse beloop van gasten. Het duurzame oppervlak zorgt ervoor dat de vloeren na verloop van tijd hun schoonheid behouden met minimaal onderhoud - een cruciale factor voor het behoud van een strakke esthetiek in druk belopen ruimtes.

Daarnaast beschikken de Woodura planken ook over de uiterste vochtbestendige 5G Dry® klikverbinding alsook een superieur pro mat lakoppervlak dat gemakkelijk te onderhouden is en niet geschuurd hoeft te worden. "In de horecasector kan het schuren van vloeren leiden tot inkomstenderving, dus het feit dat Woodura Planken oppervlaktebehandeld zijn - en eenvoudig te installeren - biedt een duidelijk voordeel", zegt Simon Darbyshire, Managing Director Bjelin UK.



In de Market Halls in Londen - met twee bars en zeven creatieve keukens - lopen er elke dag duizenden bezoekers doorheen, die de vloer op de proef stellen. Woodura planken blinken hier uit door hun robuuste constructie en gemakkelijk te reinigen oppervlak. De vloeren zijn niet alleen bestand tegen constante slijtage, maar versterken ook het karakter van de ruimte met hun natuurlijke houtlook en brede plankdesign.

"Houten vloeren in de horeca zijn meer dan alleen een designkeuze, het gaat om het creëren van een blijvende indruk", zegt Simon Darbyshire. "Bij Market Halls waren ze op zoek naar maximale duurzaamheid vanwege het hoge aantal bezoekers, een duurzame optie en een esthetisch aantrekkelijke vloer die bij hun sfeer paste."

Woodura planken zijn gemaakt van gezaagd fineer dat slechts een tiende van de grondstof gebruikt, waardoor ze duurzamer zijn - een steeds belangrijkere overweging voor de milieubewuste horecasector. Met een naadloze mix van stijl, duurzaamheid en bestendigheid stellen Woodura planken de norm voor horecavloeren.



Meer informatie:
Bjelin
Kanongatan 86
254 67 Helsingborg (Zweden)
+46-771-101099
[email protected]
www.bjelin.com

YEPP
Zierenbosstraat 2
B-2300 Turnhout (België)
+32(0)14 42 26 61
[email protected]
www.yepp.be

Publicatiedatum: