Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Afscheid van een betrokken en bevlogen directeur"

Delfgou vertrekt na 21 jaar bij INretail

Udo Delfgou start per 1 oktober als nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland. Gedurende 21 jaar heeft Udo zich met grote toewijding ingezet voor INretail, haar leden en alle opgerichte stichtingen.Jan Meerman, algemeen directeur INretail: "Met Udo's vertrek nemen we afscheid van een betrokken en bevlogen directeur. We zijn trots dat hij zo'n mooie stap maakt en deze nieuwe uitdaging aangaat. We gaan Udo zijn visie, overtuigingskracht, drive en humor enorm missen. Ik ben dankbaar dat wij zoveel jaren hebben mogen samenwerken. Gelukkig is de gastvrije sector er één waar we al mee samenwerken en dat zal straks alleen maar meer worden."

Udo Delfgou: "Met veel passie, toewijding en plezier heb ik genoten van 21 jaar INretail. INretail is voor mij de bron van ontwikkeling geweest waarin ik jaar op jaar ben uitgedaagd om nieuwe zaken op te pakken. Mijn dank en waardering gaan uit naar de leden, stakeholders, het bestuur, de ledenraad en alle collega's. Samen hebben we uitdagende tijden doorgemaakt en vooral veel mooie mijlpalen bereikt zoals de oprichting van Stichting UPV Textiel. Ik ben trots op de club die er nu staat en de mensen die er werken. Per oktober start ik bij Koninklijke Horeca Nederland. Een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb."

Meer informatie:
INretail
www.inretail.nl

Publicatiedatum: