Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkel Ladela vijfenveertig jaar: 'Voor menig Westlander dé woonwinkel van Naaldwijk'

Woonwinkel Ladela viert haar 45-jarig jubileum met een maand vol festiviteiten, inclusief het uitdelen van flesjes wijn aan klanten, net als bij eerdere jubilea. Oprichter Eric Lancée (66) heeft enkele jaren geleden de leiding overgedragen aan zijn dochter Marlou Deurloo-Lancée (37), die met haar achtergrond in marketing en horeca het familiebedrijf met een frisse blik benadert.



Ladela, een samentrekking van de achternamen Lancée en Dekkers, werd opgericht door Eric en een familielid. In tegenstelling tot de landelijke keten HACO, is Ladela altijd een onafhankelijke woonwinkel gebleven in Naaldwijk, bekend om haar uitgebreide assortiment van betaalbaar Scandinavisch design tot robuuste landelijke meubels. Deze zijn te bewonderen in de showroom van 1100 m².

De overname door Marlou heeft de band tussen haar en haar vader versterkt. Ze raadpleegt Eric nog regelmatig voor advies, vooral over zijn motto "Afscheid nemen van je probleem", wat betekent dat klantproblemen altijd worden opgelost.

Bron: RODI.nl

Meer informatie:
Ladela Wonen
Hovenierstraat 125
2671 DB Naaldwijk
0174-622769
[email protected]
www.ladela.nl

Publicatiedatum: