Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miljoenenvilla van oud-fabrikant van badkamermeubels te koop voor €2,1 miljoen

Een speelse splitlevel villa met oprijlaan in de Beekbergse bossen bij Apeldoorn is te koop gezet voor €2,1 miljoen door een ex-fabrikant van badkamermeubels. In 2019 werd deze woning gekocht voor €1,23 miljoen. De villa is gebouwd in 1971, maar is afgelopen 5 jaar volledig gemoderniseerd en voorzien van een extra volledig geïsoleerd bijgebouw. Het geheel is vanaf de openbare weg niet zichtbaar en ligt midden in een prachtig bosrijk perceel van maar liefst 15.350 m².


Foto's: Funda.

De eigenaar, Jeroen Hoetink, verkocht vorig jaar zijn badkamerbedrijf Thebalux voor €44,5 miljoen. Ondanks zijn rijkdom zijn de badkamers in de villa niet bijzonder spectaculair te noemen: badkamer 1 heeft volgens ingewijden verouderde zwart-witte tegeltjes en zelfs de modernere badkamer 2 is niet overdreven luxe. De garage daarentegen zal autoliefhebbers bekoren. Het binnenzwembad oogt momenteel wat verwaarloosd door lukraak geplaatste fitnessapparaten, maar dit kan makkelijk worden aangepakt.

Publicatiedatum: