Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wooninfluencer Aranka deelt inspirerende blog:

'Zo richt je een stoere meidenkamer in'

"Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou belanden in een gevecht over de inrichting van een slaapkamer voor meiden, maar hier ben ik dan, in volle glorie verwikkeld in het decoreren van de ultieme stoere meidenkamer", begint Wooninfluencer Aranka haar blog. Op haar wooninspiratie platform legt ze uit hoe je een stoere meidenkamer inricht.

Foto ter illustratie: Vipack Europe.

Aranka raadt gedurfde kleurcombinaties aan zoals diepblauw met helder geel of smaragdgroen met felroze accenten aan, evenals accentmuren met opvallend behang om diepte en karakter toe te voegen. Een stoere lamp in industriƫle stijl en diverse muurdecoraties, zoals posters en muurstickers, kunnen de kamer nog stoerder maken. Tot slot benadrukt hij de noodzaak van een inspirerende werkplek met een industrieel bureau en persoonlijke accenten zoals een vintage wereldbol of retro typemachine. Het hele proces, hoewel soms uitdagend, was voor hem vooral leuk en creatief, met zelfs een grappige poging tot graffiti.

Lees hier de complete blog.

Publicatiedatum: