Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacquardgeweven dekencollectie gemaakt door Maison Deux voor Moooi

Moooi en Maison Deux presenteren de Moooi Woolen Blankets, met onderscheidende Moooi-patronen op duurzame 100% Nieuw-Zeelandse wol. De collectie zal vanaf september 2024 beschikbaar zijn via Moooi.com, de fysieke winkels, maisondeux.com en geselecteerde dealers wereldwijd.

De samenwerking tussen Moooi en Maison Deux markeert een harmonieuze mix van creativiteit en kwaliteit. Moooi brengt zijn flair voor onderscheidende esthetiek naar deze collectie. Maison Deux, bekend om zijn tijdloze ontwerpen en premium materialen, draagt bij met zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. De nieuwe dekencollectie toont een reeks buitengewone ontwerpen, waaronder tijdloze creaties uit de Extinct Animals Collection, Tokyo Blue Collection en Moooi's nieuwste Green House Collection.

"Bij Moooi zijn we gepassioneerd over het creëren van ontwerpen die inspireren en boeien", zei Robin Bevers, CEO van Moooi. "Onze samenwerking met Maison Deux vertegenwoordigt een gedeelde toewijding aan vakmanschap en creativiteit. Samen hebben we een collectie dekens gemaakt die niet alleen het dagelijkse leven verheft, maar ook de kunst van textielontwerp viert."


"De samenwerking met Moooi is een natuurlijke uitbreiding van Maison Deux's toewijding aan vakmanschap en ontwerpexcellentie", aldus Pia Weinberg, medeoprichter van Maison Deux. "We zijn trots om onze expertise te combineren met Moooi's visionaire benadering om een collectie dekens te creëren die zowel schoonheid als functionaliteit belichamen."

Elke deken in de collectie is vervaardigd volgens de hoogste duurzaamheidsnormen, wat kwaliteit en duurzaamheid garandeert. Gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol, zijn deze dekens ontworpen om comfort te bieden.Meer informatie:
Maison Deux
Lindewetering 7
1391 DA Abcoude
[email protected]
www.maisondeux.com

Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: