Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit laat Floris Meijer zien op inkoopbeurs Trendz

Floris Meijer, afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven, verbindt ambachtelijke tradities zoals glasblazen met moderne technologieën zoals CNC-machines. Zijn Luxjes vazen zijn een ode aan lentebloemen zoals sneeuwklokjes en narcissen, symbolen van het eerste licht na de winter. Elk stuk uniek handgeblazen door meesters van het Nationaal Glasmuseum Leerdam.

Op 25, 26 en 27 augustus kun je zijn werken zien op het Trendz Atelier. Hier kan je kennismaken met ontwerptalenten die graag hun unieke kijk geven op home deco & lifestyle producten.Studio Floris Meijer
Nadat Floris in 2022 afstudeerde aan Design Academy Eindhoven, startte hij zijn eigen ontwerpstudio; Studio Floris Meijer. De ontwerppraktijk van Floris is gericht op technieken en materialen. Nieuw en oud, zoals het werken met een eeuwenoud ambacht van glasblazen. En het ontdekken van nieuwe mogelijkheden met computergestuurde machines. Om unieke patronen en vormen te creëren.

Luxjes-collectie
Luxjes zijn unieke vazen geïnspireerd door de eerste lentebloemen zoals sneeuwklokjes en narcissen. Het ontwerp, ontstaan uit samenwerking met het Nationaal Glasmuseum Leerdam tijdens Floris' studie aan de Design Academy Eindhoven, biedt een prachtige combinatie van glas en keramiek. Handgeblazen in Leerdam, elk exemplaar is uniek door de ambachtelijke technieken toegepast bij temperaturen boven de 1200 graden. Perfect voor het eren van de eerste lichtpuntjes na de winter.

CAM-serie
Floris combineert digitale technologie met vakmanschap door met een CNC-router en CAM-software unieke texturen te creëren. Zijn collectie omvat kaarshouders in drie maten, porseleinen hang- en tafellampen met kurken basis, en gedetailleerde vazen. Deze elegante en innovatieve ontwerpen zijn perfect voor elk interieur.

Bestel hier je gratis ticket voor Trendz.

Meer informatie:
Studio Floris
Ravensweerdsweg 7
7213 DW Gorssel
+31 6 207 773 36
[email protected]
www.studioflorismeijer.nl

Publicatiedatum: