Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Steeds meer consumenten kiezen voor kleurrijke accessoires in het interieur'

Onlangs introduceerde Brabantia een kleurenpalet bestaande uit trendy kleuren waaronder Jade Green, Mellow Yellow, de stijlvolle Satin Taupe en de wat meer ingetogen Mineral Infinite Grey, Confident Grey en Soft Beige.

"We zien dat steeds meer consumenten kiezen voor kleurrijke accessoires in het interieur. Onze nieuwe collectie biedt de keuze tussen de Brabantia basics kleuren en een aantal speciale ingetogen 'blend-in' kleuren. Hiermee bieden we steeds meer keuze en kan de consument goed combineren in het interieur", aldus creative director Twan Verdonck.Blend-in kleuren
De zogenaamde 'blend-in' kleuren Jade Green, Mellow Yellow en Satin Taupe matchen goed in zowel lichtere als donkere interieurs. De sterke en verzadigde Satin Taupe straalt een koele verfijning uit, het is een neutrale kleur met een metaalachtige glans die elke kamer moeiteloos warm en stijlvol maakt. De frisse Mellow Yellow geeft het interieur een vleugje zonneschijn. Deze kleur geeft energie en licht. Jade Green is een all-time favoriet in de Brabantia-kleurencollectie. Het is een natuurlijke tint die gemakkelijk past bij de andere accessoires in huis.

Brabantia Basics
Brabantia's basiskleuren Mineral Infinite Grey, Confident Grey en Soft Beige geven het interieur een harmonieuze uitstraling. De NewIcon Pedaalemmers, Touch Bins en de Bo Touch Bins zijn vaste waarden in de collectie. De Bo Afvalemmers is er nu ook in Soft Beige.De favorieten van onze merkambassadeurs
De Nederlandse merkambassadeurs zijn dol op de nieuwe kleuren van Brabantia. In het voorjaar van 2024 werden de nieuwe kleuren aan de ambassadeurs gepresenteerd.
Moniek van MadebyMowie wist het meteen. Ze is dol op de nieuwe Bo Touch Bin in Satin Taupe. Manon van MaisondeManon koos voor de Soft Beige. Deze past perfect in haar Scandinavian Interior. En zou Sandra van Finntage gekozen hebben voor een basiskleur? Natuurlijk niet, haar favoriet was Mellow Yellow.

Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com

Publicatiedatum: