Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nobilia stelt nieuwe verkoopdirecteuren aan

nobilia heeft David Lambert en Matt Hollis benoemd tot Sales Directors van het bedrijf. Als onderdeel van het Nobilia-team zullen David en Matt verantwoordelijk zijn voor respectievelijk het noorden en het zuiden, terwijl het bedrijf de verkoopmogelijkheden in het hele VK wil uitbreiden.
David Lambert komt over van Moores Furniture Group, waar hij sinds 2016 voor het bedrijf werkt en sinds 2022 als verkoopdirecteur. "In zijn 27-jarige carrière is David sterk betrokken geweest bij de keukensector en heeft hij verschillende functies bekleed, zowel in zijn geboorteland Ierland als in heel Engeland", meldt nobilia.


Links David Lambert met rechts Matt Hollis.

Hij ontwierp al keukens toen hij nog een schooljongen was en heeft ervaring opgedaan bij bedrijven als The Panelling Centre en Houseworks Ltd. Daarnaast heeft hij in het verleden onder meer gewerkt in de keukenbranche. Daarnaast heeft hij onder andere gewerkt als contractmanager, accountmanager voor bouwmarkten en in verschillende verkoopfuncties, zowel voor consumenten als voor de handel.
Over zijn nieuwe functie zegt David het volgende: "Ik ben erg blij dat ik bij een marktleider in de keukensector kom werken en ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. In mijn functie zal ik door het hele noorden werken, op pad gaan om klanten persoonlijk te ontmoeten, evenals aannemers, ontwikkelaars en architecten."

Hij vervolgt: "Binnen het verkoopkanaal Contracten is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Nobilia in projecten wordt gespecificeerd en om aanbestedingen voor het bedrijf binnen te halen. Ik zal mijn uitgebreide ervaring, zowel in de verkoop als in het managen van collega's, gebruiken om het merk in het VK te helpen ontwikkelen en verdere kansen te creëren."
Matt Hollis voegt zich naast David bij Nobilia als Sales Director, verantwoordelijk voor het zuiden. In zijn 22-jarige carrière heeft Matt veel in de keukensector gewerkt en ervaring opgedaan in verschillende bedrijven, onder andere in zijn vorige functies bij Commodore Design en het luxe Duitse keukenmerk Poggenpohl.

Net als David is Matt al van jongs af aan geïnteresseerd in keukens. Hij begon als keukenontwerper en stapte daarna over naar de verkoop. Hij zal met het bestaande team samenwerken om relaties op te bouwen en te onderhouden, nieuwe opdrachten te ontwikkelen en de verkoopkansen in het zuiden te vergroten.

Matt vertelt: "Een passie van mij is altijd keukenontwerp geweest en dit heeft mijn carrière gevormd. Door bij Nobilia te komen werken, een kwaliteitsmerk dat bekend staat om zijn vooruitstrevende producten, krijg ik de kans om met de allerbeste mensen, producten en service te werken.
Hij vervolgt: "Door mijn ervaring heb ik een goed begrip van de Duitse keukentechniek en ik verheug me op deze nieuwe kans. Met een soortgelijke opdracht als David in het noorden, zal mijn werk ook het smeden van relaties met klanten in het zuiden omvatten, en het koesteren van deze om nieuwe kansen te creëren."
Nobilia is Europa's grootste teler op het gebied van keukens en produceert betrouwbare producten van Duitse makelij. Het merk investeert al meer dan 70 jaar in technologie, onderzoek en productontwikkeling om zijn hoogwaardige, designgerichte oplossingen te kunnen leveren.

Meer informatie:
nobilia
www.nobiliaprojects.co.uk

Publicatiedatum: