Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ramvolle meubelzaak moet over twee weken leeg'

In Peerke Hessels' grote meubelhal aan de Korvelseweg in Tilburg staat nu nog op bijna iedere vierkante meter een meubelstuk. Maar over twee weken moet dat allemaal weg zijn. Na 41 jaar stopt hij ermee: "Ik word dit jaar 63. Dan ga je toch 's nadenken: hoe lang wil ik nog met meubels sjouwen? Hoe lang houd ik dit nog vol?", zegt hij in een interview met Omroep Brabant.

Nu de zaak sluit, zullen alle meubels binnen twee weken verkocht worden, met het restant geschonken aan goede doelen. Peerke kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn besluit om te stoppen, wetende dat hij het persoonlijke contact met zijn klanten zal missen.Een combinatie van factoren, zoals de verkoop van het magazijn en de nieuwe milieuzones in Tilburg, heeft het besluit tot stoppen beïnvloed. Dankbaar voor de gezondheid en de vele herinneringen aan het avontuur, kondigt Peerke een opheffingsuitverkoop aan met steeds grotere kortingen naarmate de sluitingsdatum nadert. Het bedrijf heeft 2600m² aan onder andere tweedehands meubels, bankstellen, kasten, gebruikte eethoeken, stoelen, tafels, woonaccessoires.

Peerke begon zijn carrière in de jaren tachtig, toen er veel vraag was naar tweedehands meubels vanwege de economische omstandigheden. Zijn handelswijze, waarbij hij persoonlijk adressen bezocht en contant geld betaalde voor meubels, leverde hem succes op, zowel lokaal als internationaal.

Peerke, die altijd actief was in de ondernemersgemeenschap, blijft betrokken bij de buurt en benadrukt zijn liefde voor de straat. Terwijl de winkel sluit, kijkt Peerke uit naar het genieten van zijn pensioen met reizen en tijd doorbrengen op zijn boot. Hoewel een nieuw ondernemersavontuur momenteel niet op de planning staat, sluit hij niet uit dat hij in de toekomst weer iets nieuws zal beginnen.Meer informatie:
Peerke Meubelen
Korvelseweg 159
5025 JD Tilburg
013 – 53 59 858
[email protected]
www.peerke.biz

Publicatiedatum: