Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkel met interieurvoorwerpen uit de jaren 50, 60 en 70 opent in Kampen

Sinds afgelopen zaterdag (6 juli) heeft Kampen er een nieuwe interieurwinkel bij: de Verzamelkramer, gerund door de 27-jarige Jelle Fousert. Na zijn winkel in Gorinchem besloot Fousert, met zijn familie die naar Kampen verhuisde, zijn winkel ook naar deze stad te verplaatsen. De Verzamelkramer is nu gevestigd aan de Hofstraat en biedt een uitgebreide collectie interieurstukken uit de jaren 50, 60 en 70, vaak aangeduid als mid-century modern en Space Age.Jelle's passie voor vintage interieur begon al op jonge leeftijd. "Mijn moeder werkte soms bij een oudere dame met dit soort spullen thuis", vertelt hij aan de Stentor Deze vroege interesse leidde er uiteindelijk toe dat hij twee jaar geleden zijn hobby omzette in een professioneel bedrijf: de Verzamelkramer.

De collectie van de Verzamelkramer bestaat uit meubels en accessoires die vaak al tientallen jaren meegaan, wat zorgt voor herkenning bij klanten. "Die hadden wij thuis ook", is een veelgehoorde reactie in de winkel. Fousert wijst op het duurzame karakter van zijn stukken. "Deze meubels kunnen moeiteloos uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden gemonteerd, in tegenstelling tot sommige moderne meubels."

Bron: de Stentor

Meer informatie:
Verzamelkramer
Hofstraat 27
8261 BW Kampen
06-81182679
[email protected]
www.verzamelkramer.nl

Publicatiedatum: