Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan-Wout Hulstein, directeur van meubelfabriek Asiades:

"Keuze voor Cambodja is een strategische zet om productiecapaciteit te waarborgen"

Jan-Wout Hulstein, directeur van meubelfabriek Asiades in Apeldoorn, kondigt trots de bouw van een nieuwe fabriek in Cambodja aan. Hoewel Asiades blijft groeien in China en recent verhuisde met de productie naar een nieuwe locatie met meer capaciteit, is de keuze voor Cambodja een strategische zet om productiecapaciteit te waarborgen. Dat laat Hulstein weten in een reactie op een Instagrampost die hij afgelopen week plaatste.

Hulstein verklaart: "Met de mogelijke terugkeer van Trump en zijn dreiging om invoerbelastingen uit China te verhogen, willen we voorbereid zijn. Daarnaast zal de nieuwe fabriek ons in staat stellen om andere markten beter te bedienen en in China onze collectie verder te upgraden en de groeiende lokale Chinese markt te bedienen."

De arbeidsmentaliteit in Cambodja, de gunstige infrastructuur, en de nabijheid van een nieuwe haven speelden een belangrijke rol bij deze keuze. Hoewel sommige materialen nog geĆÆmporteerd zullen worden, ziet Hulstein op de lange termijn een groeiende industriĆ«le ontwikkeling in Cambodja. "Ook al is het niet direct veel goedkoper."

De fabriek is voorzien van een bijna voltooide slaapgelegenheid voor de arbeiders en richt zich op het werven van lokale arbeidskrachten. Een deel van het team uit China zal verantwoordelijk zijn voor de opleiding van de nieuwe medewerkers. De eerste verscheping vanuit Cambodja staat gepland voor begin 2025.Meer informatie:
Asiades HK
19F / Printing House
6 Duddell Street Central
Hongkong
+85 298 37 86 00
[email protected]
www.asiades.com

Arocca
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
[email protected]
www.arocca.com

Rey7
www.rey7.com

Op onderstaande post staat Jan-Wout met zoon Kevin in de fabriekshal in aanbouw.