Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workspace Design Show bereidt zich voor op twee shows in 2025: Londen en Amsterdam

Workspace Design Show blijft innoveren en breidt zijn diverse portfolio van exposanten uit voor de shows in Londen en Amsterdam in 2025. Tijdens de Londense editie in 2025, ontworpen door Gensler en Ryder Architecture, zal Umbrella Furniture de hoofdpartner zijn voor de 'talk areas'.

Opgericht in 2021, is de Workspace Design Show inmiddels een gevestigde waarde in de wereldwijde evenementenagenda voor werkplekontwerp. De edities van 2025, die plaatsvinden in Londen (26-27 februari) en Amsterdam (5-6 november), presenteren een line-up van merken, waaronder König + Neurath, Ahrend, Interface, Tarkett, Kettal, Bisley en Interstuhl.Met 65% van de beursvloer al uitverkocht, zullen op de Londense show onder andere het Zwitserse designmerk USM, de wereldwijde kantoormeubelfabrikant Spacestor, de contractmeubelfabrikant Brunner, het Spaanse merk Expormin en de Britse fabrikant Bisley te zien zijn. Bisley heeft onlangs drie nieuwe kleuren geïntroduceerd om hun bestaande assortiment van 37 afwerkingen uit te breiden, wat hun evoluerende diversiteit en toewijding aan keuzevrijheid aantoont.

Als platform voor kennisuitwisseling op het gebied van design, werkt Workspace Design Show samen met geselecteerde industrie-experts om een uitstekend adviespanel te vormen. Dit panel, dat kennis en expertise inbrengt, bestaat uit Clare Bacchus (Global Lead bij The Design House, Barclays), Collin Burry (Design Principal bij Gensler), Allison English (Deputy CEO bij Leesman), Gurvinder Khurana (Director bij M Moser Associates), Matt Jackson (CEO bij BDG architecture + design), Mark Simpson (Principal en Board Director bij BDP), Dharshini Singh, Neil Usher (VP Places bij Sage) en Dominic Williams (Interior Director, Ryder Interiors).Workspace Design Show in Londen 2024 verwelkomde meer dan 4500 werkplekprofessionals uit meer dan 40 landen in het Business Design Centre op 27-28 februari. Bezoekers ontdekten de nieuwste trends op het gebied van kantoorinrichting, waaronder meubilair, verlichting, vloeren en meer, met in totaal meer dan 500 verschillende producten.

Esha en Charlie Bark-Jones, oprichters van Workspace Design Show, zeiden: "We zijn trots om samen te werken met een voorbeeldige gemeenschap van internationale designmerken en industrie-experts voor zowel onze shows in Londen als Amsterdam. We bieden een wereldklasse platform dat experts samenbrengt om kennis uit te wisselen en verbindingen te leggen, met als doel de werknemerservaring in onze werkplekken te transformeren. We zijn enthousiast om te zien hoe de inhoud voor 2025 zich ontwikkelt met zulke geweldige partners en ontwerpcontent—hou ons in de gaten!"Meer informatie:
Workspace Design Show
www.workspaceshow.nl

Publicatiedatum: