Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanbieder van slaapsystemen M line komt mensen tegemoet die moeite hebben met lezen

M line kondigt een samenwerking aan met ReadSpeaker. M line is in Nederland één van de eersten die deze innovatieve technologie integreert in haar e-commerce omgeving. Door deze functionaliteit wordt tekst omgezet in spraak waardoor de website toegankelijker wordt voor een breder scala aan internetgebruikers.

Met de integratie van ReadSpeaker wordt de website van M line toegankelijker voor mensen met leerproblemen, visuele beperkingen, laaggeletterden, mensen die een nieuwe taal leren, de steeds groeiende groep ouderen, en iedereen die de voorkeur geeft aan luisteren boven lezen of onderweg websites wil raadplegen."Bij M line streven we ernaar om innovatief en inclusief te zijn", zegt Jelle van den Berk, Performance Marketing Specialist bij M line. Door samen te werken met ReadSpeaker maken we onze website toegankelijker, ongeacht hun leesvaardigheid of fysieke beperkingen. Wij zijn er trots op om een van de eerste commerciële ondernemingen in Nederland te zijn die deze stap heeft gezet en we hopen dat anderen ons voorbeeld zullen volgen."

De samenwerking met ReadSpeaker biedt een luisterervaring, waardoor bezoekers van de M line website eenvoudig de inhoud kunnen laten voorlezen. Dit is een aanzienlijke verbetering voor:

  • Mensen met leerproblemen: tekst-naar-spraak-technologie helpt hen om de inhoud beter te begrijpen en verwerken.
  • Visueel beperkten: gebruikers met visuele beperkingen kunnen nu moeiteloos de inhoud van de website beluisteren.
  • Laaggeletterden en neurotypische mensen: voor mensen die moeite hebben met lezen, biedt de luisterfunctie een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot informatie.
    Ouderen: de verouderende bevolking die vaak moeite heeft met lezen op een scherm, zal deze nieuwe functie bijzonder nuttig vinden.
  • Iedereen die liever luistert dan leest: of je nu onderweg bent of gewoon liever luistert dan leest, de ReadSpeaker integratie maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot onze inhoud.

De nieuwe functie is nu beschikbaar op de M line website en kan eenvoudig worden geactiveerd door op de "Luister" knop te klikken die op elke pagina wordt weergegeven.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: