Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open huis nieuwe bedrijfspand van Imbarro gevierd in combinatie met VIP dagen

Ze zijn zo langzamerhand een begrip: de VIP dagen die Imbarro twee keer per jaar organiseert. Afgelopen weekend ontving Imbarro weer veel enthousiaste klanten tijdens de VIP dagen. Deze keer waren ze extra speciaal, ze werden namelijk gecombineerd met een feestelijk Open Huis. Het al ruim 30 jaren succesvolle Imbarro is namelijk verhuisd en heeft in haar nieuwe bedrijfspand aan Sippenbroek 32 in Zutphen een inspirerende showroom, magazijn en kantoren onder één dak gebracht.

"We zijn met ons enthousiaste team erg blij en trots dat we onze deuren konden openen in Zutphen en voelen ons hier uitstekend thuis", aldus Gerco Morsink, eigenaar van Imbarro. "Onze nieuwe locatie voldoet perfect aan de wensen voor onze huidige en toekomstige bedrijfsvoering en daarmee zijn we prima voorbereid op onze toekomst. In onze nieuwe inspirerende showroom kunnen we onze Nederlandse en internationale klanten een hele fijne en gastvrije inkoopbeleving bieden. Ons nieuwe pand is een bron van inspiratie en continuïteit voor de toekomst. Klanten zijn daar tijdens werkdagen op afspraak altijd van harte welkom".

De vele klanten die Imbarro bezochten tijdens de VIP dagen genoten niet alleen van de nieuwe herfst-, winter- en kerstcollectie maar ook van een inspirerende en kleurrijke ontmoetingsplaats waar het Imbarro team hen van de juiste persoonlijke aandacht en deskundig advies voorzag.

"We kijken terug op een fantastisch event en willen iedereen bedanken die met een positieve bijdrage aan het slagen hiervan heeft bijgedragen. En dan gaat onze focus vanaf nu weer op onze deelname aan de beurs Maison & Objet waar we al jarenlang een gewaardeerde en bekende exposant zijn. Iedere zakelijke professional is van harte uitgenodigd en welkom om onze stand te bezoeken van 5 t/m 9 september a.s. in Hall 5, standnummer G82 H81." sluit Morsink uitnodigend af.

Meer informatie:
Imbarro
[email protected]
www.imbarro.nl

Publicatiedatum: