Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurduo Evelyn en Sanne is onafscheidelijk

Evelyn Struik en Sanne Pol zijn inmiddels twee namen in de wereld van interieurdesign. Hun gedeelde passie voor interieur bracht hen samen, en sindsdien vormen ze een onafscheidelijk team. Elk van hen runt een eigen bedrijf, en gezamenlijk beheren ze ENstudios, waar ze prachtige interieurprojecten van concept tot uitvoering realiseren. Samen nemen ze interieurprojecten aan, bieden ze interieuradvies en delen ze inspiratie op Instagram.Evelyn en Sanne ontmoetten elkaar tijdens een opnamesessie voor Evelyns platform, Lekker Wonen. Evelyn was meteen onder de indruk van Sanne's interieur en persoonlijkheid. Sanne bezocht daarna Evelyns verbouwde appartement in Amsterdam voor haar platform, EnStijl, en er ontstond direct een sterke klik tussen de twee. Dat vertellen ze in een interview aan WendyOnline.

Ze ontdekten veel gemeenschappelijke interesses en ervaringen, zoals hun passie voor interieur, muziek, en zelfs gedeelde jeugdherinneringen. Deze bijzondere band werd nog sterker tijdens een gezamenlijke make-over op Ibiza, wat leidde tot een diepe vriendschap en uiteindelijk hun gezamenlijke onderneming, ENstudios.

Lees het complete artikel op WendyOnline.

Meer informatie:
ENstudios
www.enstijl.com/enstudios

Publicatiedatum: