Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afgekeurde gordijnen krijgen tweede leven

In samenwerking met Vadain gaat No Waste Decoration onverkochte gordijnen hergebruiken om mensen te helpen met isoleren. In plaats van vernietigen, krijgt een waardevolle stof een nieuwe functie. Afgekeurde gordijnen krijgen een 2e leven.Monique Dickhaut van No Waste Decoration geeft een voorbeeld (zie hierboven): "Deze okergeel velours gordijnen hebben kleurverschil in de banen. Dan wordt zo'n gordijn afgekeurd en opnieuw gemaakt. Logisch voor de klant/winkelier. Die wil een keurig gordijn ontvangen."

Maar wat te doen met afgekeurde, ongebruikte gordijnen? "In ons voorbeeld kan de velourskant niet meer gebruikt worden. Velours is een zeer kwetsbare stof. Als het lang op een hoop heeft gelegen zijn geplette polen onvermijdelijk en onherstelbaar. Maar de achterkant is prima."

No Waste Decoration gebruikt de achterkant dan ook als goede kant van de voering. "Zo geven we gordijnen een mooie en functionele tweede laag. Die dienst gaat doen om extra te isoleren. Zowel koude als warmte isolering. Dus jaar rond profijt van deze oplossing. En energiebesparend. Een absolute win-win voor alle betrokken partijen."

Meer informatie:
No Waste Decoration
06 16481188
[email protected]
www.nowastedecoration.nl

Publicatiedatum: