Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurontwerper Erik Remmers ziet "de horror van de interieurbranche"

"De horror van de interieurbranche: akoestische latten panelen...", trapt interieurontwerper Erik Remmers af op social media. "Eens in de zoveel jaar is het weer zo ver en komt er een 'trend' voorbij die massaal omarmd wordt en dan ook veel te lang voortduurt. En op het moment dat deze producten dan ook al een tijd in de lokale bouwmarkt liggen weet je in ieder geval zeker dat er echt niets meer aan is."Hij vervolgt zijn betoog: "Na de gebruikte steigerplanken van een jaar of 15 geleden en de visgraatvloertjes met zwart stalen kozijnen van 10 jaar geleden, worden we nu al weer een aantal jaar overspoeld met een sh*tload aan akoestische panelen. Nagenoeg allemaal hetzelfde in kleur, afmeting en materialen (enkele uitzonderingen daargelaten).

Een goed excuus voor iedereen met een gebrek aan creativiteit die een aantal wanden wil aankleden. Tip van flip: er zijn ook nog andere mooie materialen. En voor die akoestiek werken ze ook niet allemaal even goed. Zullen we er maar weer snel mee stoppen? Zet ik me alvast schrap voor de volgende trend", besluit Erik.

Publicatiedatum: