Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politie zet interieurbedrijf op zwarte lijst van malafide handelspartijen

"Wil je inspiratie opdoen voor een upgrade aan je interieur? Bestel dan zeker niet bij dit bedrijf. Uit aangiftes blijkt dat slachtoffers producten na betaling niet geleverd kregen", meldt Opgelicht?!, het platform van AVROTROS met informatie over online-oplichting. Het gaat hierbij om interieur webshop Selzar, die door de politie op de zwarte lijst van malafide handelspartijen is gezet.


De homepage van Selzar.

In eerste instantie lijkt Selzar betrouwbaar, maar de politie laat weten dat er misbruik wordt gemaakt van de contactgegevens. "Jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt. Van trendy mode tot handige gadgets, wij bieden een gevarieerd assortiment van kwaliteitsproducten. Ontdek betaalbare stijl en gemak onder één dak. Selzar, waar jouw wensen samenkomen met ons uitgebreide aanbod", valt te lezen op de website.

Op de beruchte lijst van de politie vind je een lijst met handelspartijen (verkopers en handelaren) die als malafide bekend staan bij de politie. De politie raad alle handel met deze partijen af. Op de zwarte lijst vindt je rekeningnummers, mailadressen, websites (url's) en rekeningnummers van deze handelaren.

Bron: Opgelicht?!

Publicatiedatum: