Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn De Interieur Club Zomergasten van juli

Ieder jaar in de zomer nodigt De Interieur Club een aantal bekende creatievelingen uit om te vertellen waar ze inspiratie vandaan halen. Dit jaar hebben ze maar liefst negen speciale zomergasten in de podcast. Ze hebben een aantal gasten uit seizoen drie van De Interieur Club Podcast gevraagd om twee afleveringen te hosten.

De vaste host van De Interieur Club Podcast Mark Timo is natuurlijk van de partij en zal drie afleveringen hosten. De andere drie hosts zijn Carlein Kieboom, hoofdredacteur van de Residence, interieurstylist van VTwonen Eva van de Ven en interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Dit zijn de zomergasten in de maand juli.Maandag 1 juli (gisteren) | Fotograaf Bastiaan Woudt
Fotograaf Bastiaan Woudt (1987) heeft, zonder enige ervaring of opleiding, razendsnel bekendheid verworven in de wereld van de hedendaagse fotografie. Hij heeft een sterke voorkeur voor klassieke onderwerpen, zoals portretten en naakten, en in zijn werk zijn verwijzingen naar illustere periodes uit de fotografie terug te vinden, zoals het surrealisme en de documentaire fotografie van de jaren zestig en zeventig. Hij maakte ook fotoseries van zijn reizen naar Marokko en Mukono (Oeganda) en van zijn expeditie naar Nepal. Bastiaan Woudt onderscheidt zich met een kenmerkende monochromatische stijl.

Maandag 8 juli | Interieurontwerper Anne Claus
Met oog voor detail en een feilloos gevoel voor styling, ontwerpt Anne Claus interieurs die herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Bekende projecten zijn strandpaviljoen Republiek Bloemendaal en Morgan & Mees in Amsterdam en Rotterdam.

Passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos. Haar liefde voor kunst, materialen en texturen werken door in haar interieurs en leiden tot onverwachte combinaties, zich uiteindelijk vormend tot een geheel waarbij alles met elkaar samen valt.

Maandag 15 juli | Interieurontwerper Dax Roll van Nicemakers
Dax Roll is samen met zijn vrouw Joyce Roll de eigenaar van interieurontwerpstudio Nicemakers. Bekende projecten zijn natuurlijk het complete redesign van het iconische Hotel De L'Europe en de twee Hoxton Hotels in Amsterdam. En ze schitterden ook samen met een project in de Netflix-serie Amazing Interiors.

Maandag 22 juli | Horecaondernemer en interieurontwerper Casper Reinders
De bekende horecaondernemer Casper Reinders van onder mee de Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo, Lion Noir en de Chicago Social Club is een aantal jaar op de achtergrond geweest. Casper heeft afgelopen jaren zo'n veertig hospititality projecten ingericht en zet zichzelf nu op de kaart als interieurontwerper.

Casper is met veel nieuwe projecten bezig, want in de komende maanden openen er zeven restaurants met een design van zijn hand, waaronder Sherpa en restobar Massalia in Amsterdam. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan?

Maandag 29 juli | Cultureel ondernemer en curator Anne van der Zwaag
Anne van der Zwaag is curator, publicist en eigenaar/directeur van designbeurs OBJECT in Rotterdam en kunstplatform BIG ART. Ze maakt tentoonstellingen, schrijft boeken en columns, adviseert bedrijven en zit in allerlei besturen en adviescommissies. Daarnaast verzamelt ze kunst en design.

Anne van der Zwaag studeerde Moderne en Hedendaagse Kunst aan de Universiteit Utrecht. Centraal in de visie en aanpak van Anne van der Zwaag staat het samenbrengen van meerdere disciplines in een project en het onderzoeken en bewerkstelligen van de kruisbestuivingen hiertussen.

Iedere maandag in de maanden juli en augustus een nieuwe aflevering van De Interieur Club Zomergasten op je favoriete podcastkanaal.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: