Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europees meubellabel terecht gewezen na overlijden kind

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission heeft bijna 1000 Hayden boekenkasten teruggeroepen die verkocht zijn door de Scandinavisch geïnspireerde meubelwinkel Dania Furniture, vanwege risico's op omvallen en insluiting. Afgelopen augustus ontving Dania Furniture één melding van een omvalincident met een niet verankerde boekenkast, waarbij een 4-jarig kind om het leven kwam. Dat meldt Furniture Today.

De CPSC heeft consumenten dringend geadviseerd om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de teruggeroepen boekenkast als deze niet aan de muur is verankerd, en deze te plaatsen op een plek waar kinderen er niet bij kunnen. Vervolgens moeten zij contact opnemen met Dania om een gratis installatie van een beveiligingskit tegen omvallen bij hen thuis te regelen. Als consumenten de voorkeur geven aan een terugbetaling, zal Dania deze verstrekken.Bron: Furniture Today

Publicatiedatum: