Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carin Frijters neemt afscheid van BNS Crisp

Na zes enerverende jaren nam Carin Frijters op donderdag 27 juni jl. afscheid als voorzitter van BNS Crisp. Mede dankzij haar inzet, is BNS Crisp in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen en professioneel interieurnetwerk dat veel te bieden heeft aan aangesloten interieurprofessionals en merkpartners.


Carin Frijters.

"Carin is bevlogen en is een inspirator. Haar professionaliteit en ervaring vanuit haar eigen bedrijf RetailTheater, nam ze mee als voorzitter. Ze heeft een enorm netwerk en was altijd op zoek naar verbinding om BNS Crisp verder te ontwikkelen. Tijdens de coronajaren ontstond een steeds sterkere digitale focus en profilering. Een tomeloze energie, gecombineerd met vernieuwende idee├źn, kenmerken haar", laat BNS Crisp weten.
Zo werden er bijvoorbeeld tijdens haar voorzitterschap eigen magazines uitgebracht en nam het aantal merkpartners exponentieel toe. Het team groeide gestaag mee en als voorzitter was ze de verbindende schakel tussen de verschillende disciplines en alle BNS Crisp teamleden.

Het afscheid vond, onder het genot van een hapje en een drankje, plaats in de showroom van BNS Crisp merkpartner Prospectt in de Gouwekerk in Gouda. Carin Frijters wordt opgevolgd door interieurontwerper Lotte Nijkamp, die de afgelopen jaren de rol van secretaris vervulde bij BNS Crisp.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: