Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Design Week maakt thema 2024 bekend

Dutch Design Week heeft het thema voor de editie van 2024 bekendgemaakt. Het thema gaat over hoe we navigeren tussen de verschillende realiteiten waar onze wereld vandaag de dag uit bestaat. Wat is echt en wat niet, en waar komen al onze zeer diverse perspectieven samen? Ontwerpers onderzoeken en bevragen wat we voor waarheid aannemen. Onder het thema 'Real Unreal' laten ze manieren voorwaarts zien die we ons nooit hadden kunnen voorstellen.

Ontwerpers worden gedreven door de wens om samen het onmogelijke tóch mogelijk te maken. Elke stap telt. Om vorm te geven aan een andere realiteit. Ontwerpers verkennen, bevragen en keren om wat we voor waarheid aannemen. Zij zijn als geen ander in staat het onvoorstelbare voorstelbaar te maken. Behapbaarder. Als het niet op de ene manier kan, dan misschien wel op allerlei andere. Gebruikmakend van ongelooflijk veel mogelijkheden om verbeeldingskracht in te zetten, van collectieve kennis en van verschillende ervaringen.


Design Tours - Strijp-S - Ketelhuisplein - DDW22 - © about.today.

Verandering is echt
Verandering begint vaak een beetje abstract, maar wordt concreet door eraan te werken. Het liefst samen, want we hebben elkaars kennis hard nodig om kloven te dichten en een breed scala aan perspectieven te kunnen omarmen. Samen te ontwikkelen, zodat er andere ideeën, vormen en materialen ontstaan. Andere verhoudingen. Laten we verder kijken, voorbij wat we dénken te zien. Voorbij wat we er nu eenmaal van vinden. Ook als we soms niet precies meer weten wat nu echt is en wat niet. Virtueel en IRL.

Wat echt is, is de potentie van ontwerpkracht. Ontdek dingen die zo goed zijn, dat het bijna niet te geloven is. Maak kennis met slimme ontwerpers en verbazingwekkende innovaties. Met betekenisvol, bizar, mooi, behulpzaam, hoopvol, zorgzaam, onverwacht, indrukwekkend ontwerp.

Meer informatie:
Dutch Design Week
www.ddw.nl

Publicatiedatum: