Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemeente koopt voormalige woonwinkel

De gemeente Maashorst gaat samen met de provincie Noord-Brabant 7,5 miljoen euro investeren om twee zwaar verloederde panden in Uden op te kopen en te ontwikkelen. Het betreft het oude PNEM-kantoor, waar woonwinkel van Van Donzel meer dan tien jaar geleden gevestigd zat. Inmiddels is Van Donzel al lange tijd gevestigd aan de Industrielaan 12.

Momenteel zijn de opgekochte oude gebouwen eigendom zijn van Atjuh Cheng. Deze panden zijn al jaren in verval en de huidige eigenaar onderneemt geen actie om ze op te knappen. Dat meldt Brabants Dagblad (BD).

De gemeente en provincie willen het gebied rondom de Kastanjeweg herontwikkelen om stedelijke woningbouw mogelijk te maken. De aankoopkosten worden verdeeld: de gemeente Maashorst betaalt 4,35 miljoen euro en de provincie 3,15 miljoen euro. Dit bedrag ligt lager dan de getaxeerde waarde van de panden.Bron: BD

Publicatiedatum: