Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul Sonnemans van De Slaapfabriek: 'Het is tijd voor iets nieuws!'

Sinds 1926 is Sonnemans een hecht familiebedrijf. Dat is al bijna 100 jaar lang zo. "En daar ben ik trots op", zegt Paul Sonnemans. "Wat ooit begon als een droom is werkelijkheid geworden. Niet meer weg te denken uit Someren."

Het bedrijf startte in een welbekend en karakteristiek fabriekspand. Bijna 100 jaar op deze locatie maakte van Sonnemans, Sonnemans De Slaapfabriek. "Maar klopt dit eigenlijk wel? Qua locatie, zeker! Qua manier van werken, eigenlijk niet. Op dat vlak waren en zijn wij allesbehalve een fabriek", aldus Paul.Met het oog op de toekomst is Sonnemans De Slaapfabriek in 2023 verhuisd naar de Witvrouwenbergweg 13, nog steeds in Someren, maar dan met nog meer ruimte voor de nieuwe dromen. "Grotere dromen wel te verstaan. Het is tijd om ons authentieke verhaal, mijn eigen verhaal, nog beter uit te dragen met een compleet nieuwe uitstraling. De kracht zit hem niet in de locatie, maar juist in de mensen en onze belofte. Een vakkundig team, een menselijk team, uiteraard met de benodigde vakkennis maar vooral met ├ęchte persoonlijke aandacht."

Vanaf nu, na bijna 100 jaar, gaat Sonnemans De Slaapfabriek verder. "Verder met het beste in jou naar boven halen, want daar doen we het voor. Dit noemen we onze Droom Groot belofte. Wij doen er namelijk ├ęcht alles aan om groot dromen voor iedereen mogelijk te maken. Een goede dag begint 's nachts - en die goede nacht begint bij Sonnemans."

Meer informatie:
Sonnemans De Slaapfabriek
Witvrouwenbergweg 13
5711 CN Someren
+31493890100
www.sonnemans.nl

Publicatiedatum: