Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Zzp'ers en mkb-ondernemers moeten bij financieringszaken goed letten op keurmerk'

Vandaag publiceerden BNR Nieuwsradio en De Telegraaf artikelen over mkb-financiers die werken volgens het 'Merchant Credit Advance'-principe. De genoemde financiers in deze berichten zijn geen erkend mkb financier en voldoen niet aan de bijbehorende gedragscode om deze titel te voeren. Dat schrijft Ronald Kleverlaan van Stichting MKB Financiering.


Foto: Dreamstime.

Zeventien mkb-financiers met keurmerk
Stichting MKB Financiering (SMF) raadt zzp'ers en mkb-ondernemers aan om voor een passende financiering en transparante tarieven zaken te doen met één van de zeventien financiers met het Keurmerk Erkend MKB Financier. Zij voldoen aan de hoogste eisen voor verantwoord financieren aan ondernemers. Deze financiers zorgen voor maximale transparantie over de tarieven en kosten, werken samen met het Kifid voor een onafhankelijk klachtenloket en toetsen de passendheid van de financiering.

Tot slot geeft Stichting MKB Financiering ondernemers het advies vooral te letten op het keurmerk en bij hun non-bancaire financier te informeren of deze in het bezit is van het Keurmerk Erkend MKB Financier.

Meer informatie:
Stichting MKB Financiering
www.stichtingmkbfinanciering.nl

Publicatiedatum: