Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designer Osiris Hertman vraagt 6 ton voor zijn private parking

'Pak 'm beet €600.000 voor een garage, ja, als u alles al heeft en een veilige plek zoekt om uw wagenpark te stallen dan is deze garage het helemaal. En het moet gezegd, voor die 6 ton krijgt u een multifunctionele ruimte waar of een pak bolides in kunt stallen, of die u kunt gebruiken als bedrijfsruimte. Of beide, wat een luxe.' Dat schrijft Quote over de te koop staande garage van designer Osiris Hertman.


Een kijkje in de garage, te vinden aan de Leidsezijstraat 16 in Haarlem. FOTO FUNDA

Designer en architect Osiris Hertman kocht in 2023 een pand voor €910.000, dat nu voor €595.000 te koop staat. De reden voor het prijsverschil is de splitsing van het pand, waarbij het bovenliggende appartement al verkocht is. Hertman gebruikte de garage tijdens de ontwikkeling van de Brute Jeep en biedt de ruimte nu aan een nieuwe eigenaar aan. De voertuigen in de foto's behoren tot een bekende van Hertman en zijn ook te koop.

Bron: Quote

Publicatiedatum: