Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
WW Furniture verwelkomt klanten tijdens huisshow

"Ook al is het rustig in de winkels, mensen zijn bereid om nieuwe meubels te kopen"

De zomer, die officieel pas een week onderweg is, is door WW Furniture ingewijd met een feestelijke huisshow. Tientallen modellen werden gepresenteerd in de eigen toonzaal te Hoogeveen. Zoals klanten gewend zijn van de meubelgroothandel, konden de noviteiten bekeken worden onder het genot van de iconische bal gehakt en een heerlijk buffet.

Verdeeld over vier dagen konden mensen WW Furniture bezoeken. Ondanks dat de huisshow iets later gehouden werd dan in eerste instantie de bedoeling was, is Gerben Groener tevreden over het verloop van het event. "De opkomst is naar verwachting. Het is goed om te zien dat de mensen die de moeite nemen om deze kant op te komen, bereid zijn om te kopen, ook al is het rustig in de winkels."


Gerben Groener en Niels Lip in de showroom van WW Furniture tijdens de huisshow.

Nieuwe modellen
Er zijn weer vele nieuwe meubelen toegevoegd aan het assortiment. Naast allerlei (salon)tafels en vernieuwde eetkamerstoelen, is er een frisse kastenserie uit India beschikbaar. Binnen de collectie staan organische vormen centraal. Tevens is het meeste straks direct vanuit voorraad beschikbaar. "Via de dealerportal kunnen klanten de artikelen zelf online bestellen. Door middel van een live voorraadbeheersysteem kunnen mensen zien hoeveel er nog op voorraad is. Binnen tien werkdagen zorgen we er dan voor dat de bestelling geleverd wordt."


Sofa Pippa.

Investeringen in automatisering
Voorraad is sinds de pandemie niet meer weg te denken bij WW Furniture. In 2020 werd er een koerswijziging aangekondigd. Vanaf dat moment werd de meubelgroothandel nog meer voorraadhoudend. "Hier hebben we ook dit jaar weer volop in geïnvesteerd", vertelt Niels Lip enthousiast. Na korte tijd weggeweest te zijn, is hij terug op het oude nest bij WW Furniture. "De afgelopen periode zijn er stellingen in ons voorraadmagazijn geïnstalleerd, om zo nog meer uit voorraad te kunnen leveren."Organisatie verbeteringen
Ook achter de schermen is er wat gesleuteld aan de teams. Gerben is overgekomen om de verkoopafdeling een boost te geven. "We zijn uiteindelijk maar een klein team, dus soms is het alle hens aan dek. We proberen wat meer stabiliteit aan te brengen en onze mensen op de juiste plek te krijgen binnen onze organisatie", legt Gerben uit. "Tevens ben ik blij dat Niels terug is binnen het bedrijf. Hij is een goede sparringpartner, en samen met hem en het team zullen we ervoor zorgen dat de nuchterheid en het persoonlijke van WW Furniture niet verloren zal gaan."


Bank Perry.

Next stops: Beusichem en Brussel
Met de huisshow is de tweede helft van 2024 goed begonnen. Maar in een relatief korte tijd staat er nog van alles op de planning. Vlak na de zomervakantie is het alweer tijd voor Meubelhart Beusichem. Ook op Meubelbeurs Brussel is het team van WW Furniture van de partij. "De nieuwigheden volgen elkaar snel op, want in Beusichem laten we ook alweer nieuwe producten zien ten opzichte van deze huisshow." Dus wees welkom begin september in Beusichem.


Stoelen Maartje, Marit, Maud en Mara.

Meer informatie:
WW Furniture
Zeppelinstaart 8
7903 BP Hoogeveen
0528 277 888
[email protected]
www.wenwmeubelindustrie.nl