Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Polen onderzoekt rol Rusland bij grote brand in winkelcentrum

Meubelhandelaar Sylwia Krzyzanowska verloor maand na de brand alle inkomsten

Meubelhandelaar Sylwia Krzyzanowska dacht eerst dat ook haar winkel in vlammen was opgegaan. Vrienden belden om 8 uur in de ochtend dat er een grote brand woedde in het winkelcentrum buiten de Poolse hoofdstad Warschau, waar zij haar meubelzaak heeft, meldt NOS-correspondent Midden- en Oost-Europa Christiaan Paauwe.


Foto ter illustratie. © Myroslav Prylypko | Dreamstime.com

Sylwia Krzyzanowska, eigenaar van een meubelzaak in winkelcentrum Marywilska 44 nabij Warschau, dacht aanvankelijk dat haar winkel door een grote brand was verwoest. Gelukkig bleef haar zaak gespaard, maar de brand verwoestte het hoofdgebouw en leidde tot een compleet verlies van inkomsten. Ondanks speculaties over Russische betrokkenheid, benadrukt Krzyzanowska het belang van het onderzoek. Ondertussen probeert zij samen met andere ondernemers klanten terug te winnen door advertenties te plaatsen. Het onderzoek naar de brand wordt door het landelijk parket uitgevoerd vanwege vermoedens van georganiseerde misdaad.

Bron: NOS

Publicatiedatum: