Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonspecialist opent vijfde winkel in Overijssel

Met ingang van 1 juli 2024 sluit Oude Luttikhuis Interieur in Borne zich aan bij de Woonspecialist-formule. Dit is de vijfde Woonspecialist in Overijssel en daarmee komt de teller boven de 70 winkels in Nederland.


Ivar Homma en Bas Oude Luttikhuis.

Sinds 1993 brengt Oude Luttikhuis Interieur elke ruimte tot leven. Hun team van vakmensen ontwerpt en realiseert interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van ontwerp tot montage, zij bieden maatwerk voor vloer en raam, met een persoonlijke benadering.

"Bij Oude Luttikhuis Interieur hebben ze alles om van jouw huis een echt persoonlijk thuis te maken", aldus Niek Rongen van de Woonspecialist. "Naast tapijt, vloerkleden, raamdecoratie en gordijnen bieden ze in Borne ook advies, inspiratie, inmeten en monteren aan. Dat is precies wat wij met de Woonspecialist bieden; volledige ontzorging voor de klant. Weet je niet hoe je jouw huis wilt inrichten? Maak dan eerst een afspraak voor interieuradvies. Wedden dat je er blij van wordt?"

De Woonspecialist is specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Door het hele land heeft de formule in totaal 70 winkels.

Meer informatie:
De Woonspecialist
www.woonspecialist.nl

Publicatiedatum: