Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Slaapkamer was vaak een ondergeschoven kindje"

Dreamland viert 40-jarig bestaan met aanbod van meer dan 40 merken

Dreamland viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: het 40-jarig jubileum als beddenspeciaalzaak in Oosterhout. Opgericht in 1984 door Frank en Lea Eikhout aan de Nieuwstraat, onderscheidde Dreamland zich van meet af aan door persoonlijke aandacht, advies en hoogwaardige slaapproducten. Dat meldt Breda Nieuws.nl.Na verschillende locaties door de jaren heen keerde Dreamland in 2019 terug naar het centrum van Oosterhout, met een breed assortiment van meer dan 40 topmerken op het gebied van bedden en slaapcomfort. De winkel blijft zich richten op onafhankelijk advies en maatwerk, met een groeiende focus op duurzaamheid en innovatie in slaapoplossingen, om klanten nog vele jaren optimaal te kunnen bedienen.

Robbert Eikhout vertelt in een interview met Breda Nieuws.nl dat zijn vader Frank 40 jaar geleden al ervaring had opgedaan in diverse meubelzaken. Hij ontdekte dat er veel aandacht was voor meubels in de woonkamer, maar dat de slaapkamer vaak een ondergeschoven kindje was. Omdat hij vond dat dit anders moest, begon hij met Dreamland."Meer informatie:
Dreamland
Leijsenhoek 34
4901 EV Oosterhout
0162-428802
[email protected]
www.dream-land.nl

Publicatiedatum: