Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Essential Induction in combinatie met Dekton by Cosentino

Kookplaat en werkblad in één

Voor een nieuwe ontwikkeling in de keuken hebben Cosentino en Gaggenau de handen in één geslagen. Gaggenau, het luxemerk voor huishoudelijke apparaten lanceert de Essential Induction, een onzichtbare inductiekookplaat, die naadloos en exclusief te integreren is in Dekton werkbladen.

Het is een kookplaat en werkblad in één. Naadloos geïntegreerd in het Dekton werkblad van de keuken vertegenwoordigt het de belichaming van vrijheid, flexibiliteit en geavanceerd design voor culinaire liefhebbers.De nieuwe inductiekookplaat is gereduceerd tot de essentie: het LED-lichtpuntje, het Dekton werkblad en de bedieningsknop. De Essential Induction is ontworpen om exclusief te integreren in Dekton werkbladen. Dit ultracompacte, vlek- en krasbestendige materiaal is verkrijgbaar in 60 verschillende afwerkingen en kleuren die passen bij elk keukenontwerp. De bedieningsknoppen zijn gemonteerd aan de voorzijde en ondersteunen gebruikers tijdens het kookproces. De stip op het werkblad, een subtiel lichtpuntje, koppelt op intuïtieve wijze de bedieningsknop aan de kookzone die wordt gebruikt. Het geeft niet alleen aan waar de pannen moeten komen, het waarschuwt de gebruiker ook voor restwarmte en gaat automatisch uit wanneer de kookplaat niet wordt gebruikt. Hierna is het werkblad gewoon te gebruiken zoals ieder ander keukenwerkblad.Om efficiënt koken te garanderen, heeft Gaggenau verwijderbare, magnetische beschermers ontwikkeld zodat je je bestaande pannen kunt gebruiken. Deze beschermen niet alleen het werkblad, ze verminderen ook het geluid van de pan die over het stenen werkblad beweegt én zorgen voor de geleiding van de inductiemodules, waardoor optimale kookprestaties worden gegarandeerd. Met de verlichte bedieningsknoppen kun je uiterst nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen de twaalf vermogensstanden, de warmhoud- en boosterfunctie. De knoppen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart. Deze ontwikkeling biedt de ultieme vrijheid in keukenplanning, wat een revolutionair concept is voor designers en planners.Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Gaggenau
www.gaggenau.com

Publicatiedatum: