Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elzinga Wonen zit nog steeds op de plek waar grootvader de zaak begon

Elzinga Wonen, een familiebedrijf in Enschede, bestaat al honderd jaar en wordt momenteel geleid door Ibo Elzinga, die de zaak van zijn vader Gerard overnam. De woonwinkel zit nog steeds op de plek waar grootvader de zaak begon, aan de Voortsweg 29. Zowel Gerard (1927) als Ibo (1961) zijn hier geboren.

De woonwinkel is in de loop der jaren uitgebreid en biedt een breed assortiment aan woninginrichting, waaronder vloerbedekking, gordijnen, meubels, en op maat gemaakte fauteuils.

"Over enkele jaren zullen ook wij gaan stoppen met de winkel, maar tot die tijd streven wij nog iedere dag naar een optimale tevredenheid van de klanten. Doordat wij oprecht betrokken zijn, ontzorgen en passend advies geven. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het grote aantal tevreden vaste klanten", vertelt Ibo in een interview met Huis aan Huis Enschede.Meer informatie:
Elzinga Wonen
Voortsweg 29 - 31
7523 CC Enschede
053 – 435 84 37
[email protected]
www.elzingawonen.nl

Publicatiedatum: