Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe wolkorrelfabriek verwerkt wol tot korrels die de bodem kunnen verrijken

De eerste wolkorrelfabriek van Nederland is een feit. En deze staat in Haarlem. Op 27 juni staat de opening officieel gepland. In de ORO wolkorrel fabriek wordt 100% Nederlands schapenwol verwerkt tot korrels die de bodem kunnen verrijken. Zonder chemische toevoegingen. De Wolkorrelfabriek is gevestigd op het MAAK terrein, dé plek voor innovatieve en circulaire makers in Gemeente Haarlem.

"De wol van schapen is op alle gebieden een traktatie voor het groen om ons heen: het geeft ruimte aan de wortels, hydrateert en biedt gezonde nutriënten die planten laten stralen. Bijkomend voordeel: we lossen er ook nog eens de wolstapel mee op. In Nederland lopen één miljoen schapen rond. Met de drie miljoen kilo wol die ze jaarlijks produceren geeft De Wolkorrelfabriek alle planten een vrolijk bestaan", aldus ORO wolkorrel.Meer informatie:
ORO Wolkorrel
www.orowolkorrel.nl

Publicatiedatum: