Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pilat&Pilat komt met nieuwe modellen SlowWood

De inspiratie voor 'slow wood' van Pilat&Pilat komt voort uit ideeën over eenvoud en natuur. Elk stuk is gemaakt met liefde voor het materiaal en dankbaarheid voor de aarde. De ontwerpen zijn sierlijk eenvoudig met een sobere elegantie. Christien Starkenburg is interieurontwerpster en oprichter van SlowWood. Ze gelooft in een langzaam leven. 'Langzaam' staat voor een aandachtig en puur proces dat in lijn is met haar ontwerpmethode.

SlowWood is per 1 januari 2024 overgenomen door Pilat&Pilat produkties met als doel het merk verder uit te bouwen met haar jarenlange kennis en ervaring in de meubelbranche. Aandachtig, analoog en open zijn belangrijke aspecten die de basis vormen voor elk SlowWood design. Vanuit dit gedachtengoed zijn er twee nieuwe ontwerpen ontstaan: Bistrotafel 'Grut 11' en Salontafel 'Lyts 5'.Bistrotafel Grut 11
Naast royale eetkamertafels wordt de vraag naar kleinere compacte tafels steeds groter. Een extra zitplek in de woonkamer of in een vakantiewoning is zo gecreëerd met deze vriendelijke bistrotafel Grut 11 (Grut betekend 'groot' in het Fries en is de 11e in serie grote tafels, al is dit wel de kleinste in de serie eetkamertafels). Zacht in belijning en toch een tikkeltje eigenwijs door de stand van de pootjes in verschillende breedtes. De vlammen van het hout komen zo extra mooi tot hun recht. Kies voor het blonde essenhout zoals afgebeeld maar uitgevoerd in walnoot afgewerkt met bruine olie zal Grut 11 het ook heel goed doen.

Salontafel Lyts 5
Vanuit het gedachtengoed van Grut 11 is tijdens het ontwerpproces ook een fraaie salontafel ontstaan. Ook hier de speelse variabele pootopstelling. Kan uitgevoerd worden in de houtsoorten essen, eiken of walnoot met een naturel afwerking of gedurfd: volledig afgewerkt in een fraaie natuurkleur uit het kleurenpalet van SlowWood.De SlowWood collectie bestaat uit eetkamertafels, salon- en bijzettafels en kasten. Deze worden gemaakt van massief eiken, essen of walnoot, afgewerkt in lak, olie of zeep. SlowWood heeft dealers in Nederland, België en Luxemburg.

SlowWood is per 1 januari 2024 overgenomen door Pilat&Pilat produkties met als doel het merk verder uit te bouwen met haar jarenlange kennis en ervaring in de meubelbranche. Voor meer informatie kunt u dan ook contact opnemen met Annelies Pilat.

Meer informatie:
Pilat&Pilat produkties
Tsjerkebuorren 40
9286 GC Twijzel
0511 543981
[email protected]
www.pilat.nl

Publicatiedatum: