Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dominique en Julius Persoone, de nieuwe ixina-ambassadeurs

Ixina onthulde haar nieuwe ambassadeurs tijdens de feestelijke openingsavond van haar gloednieuwe showroom in Antwerpen. Het evenement bracht journalisten, klanten en partners samen om Dominique en Julius Persoone, de gekende en door Gault&Millau bekroonde chocolatiers, te verwelkomen als de nieuwe vertegenwoordigers van het merk.


Foto's: © Dominique & Julius Persoone.

Een oogverblindend en creatief partnerschap
Dominique en Julius Persoone, het getalenteerd en gedurfd vader-zoon duo, zijn veel meer dan chocolatiers. Het zijn rocksterren in hun vakgebied die bekend staan om hun meer ruige spirit en hun leren jassen look. Hun grenzeloze creativiteit en durf passen ze ook het hele jaar door toe in de projecten van ixina. De samenwerking kende alvast een vliegende start met een chocolade tasting op de beurs BATIBOUW en belooft nog heel wat spannende en innovatieve acties.

Lancering van de digitale serie "Dromenjagers
Onder het motto van ixina "Ja aan je dromen / Oui, à vos rêves" is de lancering van de digitale serie "Dromenjagers" een van de hoogtepunten van de samenwerking. In deze serie verwezenlijken Dominique en Julius hun meest gedurfde dromen met een vleugje excentriciteit en charme. De unieke avonturen en onverwachte culinaire ervaringen, met voldoende rock-'n-roll gehalte, zijn bedacht om een breed publiek te boeien en weerspiegelen perfect het creatieve en onconventionele imago van de chocolatiers. De uitzendingen starten in september en zullen ongetwijfeld op heel wat interesse kunnen rekenen.Een duo net zo creatief en toegewijd als ixina
Dominique Persoone, een kok van opleiding die verliefd werd op chocolade, brak de gewoonte door een chocolaterie op te starten in plaats van een restaurant. Zijn creaties met een vleugje rock-'n-roll hebben merken en beroemdheden zoals Billie Eilish, de Rolling Stones en vele anderen al verleid. Daarnaast is Dominique al van bij de start van njam! TV 14 jaar geleden één van de vaste waarden op de zender, en sinds kort is ook Julius op njam! TV aan het werk te zien.

Julius Persoone onderscheidt zich op zijn beurt door zijn creaties die emotie combineren met hyperwetenschappelijke technieken. Zo herstelde hij de smaak van keelkankerpatiënten door samen met Dr. Thomas Moors een chocolade te maken van kunstspeeksel. In 2023 werkte hij samen met het Momu Fashion Institute om een collectie te creëren geïnspireerd door Belgische modeontwerpers zoals Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten en Raf Simons.

Samen vormen Dominique en Julius een dynamisch en creatief duo, klaar om elke culinaire uitdaging aan te gaan. In 2023 werden vader en zoon door Gault&Millau uitgeroepen tot Vlaams Chocolatier van het Jaar met hun chocoladewinkel "The Chocolate Line" uit Antwerpen en Brugge.

Hun gedurfde aanpak en engagement voor duurzame creativiteit sluiten perfect aan bij de waarden van ixina. Dit partnership belooft heel wat boeiende samenwerkingen en versterkt ixina's imago als keukenmerk dat resoluut focust op creativiteit en duurzaam engagement.

David Martin en een team van ambassadeurs
De samenwerking met Dominique en Julius Persoone versterkt het bestaande partnership met David Martin, ook wel de 'Jeroen Meus' van Franstalig België genoemd, en vergroot het ambassadeursteam van ixina. Met zo'n veelzijdige en gerenommeerde talenten bereikt ixina het hele land, zowel in Vlaanderen als Wallonië en vestigt het zich als een nationaal toegewijd en invloedrijk keukenmerk.

Meer informatie:
Ixina
www.ixina.be

Publicatiedatum: