Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4 Seasons Outdoor lanceert 36 nieuwe sets

Dit jaar introduceerde 4 Seasons Outdoor (4SO) op spoga+gafa maar liefst 36 nieuwe sets. Het zal bezoekers niet ontgaan zijn; er werd dit jaar gekomen voor de nieuwe kleur Terre. Deze kleur borduurt voort op de aardetinten, zoals de beige 'latte' kleur die de outdoor specialist al enkele jaren gebruiken. "Wij zijn ervan overtuigd dat Terre het nieuwe antraciet gaat worden, een toegankelijke, vriendelijke kleur die zich makkelijk laat combineren met andere materialen zoals teak, keramiek en onze outdoor stoffen", aldus 4SO.


het team van 4SO tijdens de afgelopen editie van spoga+gafa.

Tevens hebben bezoekers van de stand nieuwe bouclé stoffen kunnen bewonderen. In een behoorlijk deel van de nieuwe collectie is dit terug te vinden in verschillende kleuren. Veelal weer aardetinten. Ook wel clay en cream genoemd.
Nog een noviteit is het keramiek. "Om de nieuwe aardetinten te complementeren, introduceren we het Sabia Pana keramiek. Een levendige lichte steenlook, ontzettend mooi bij zowel teak tafels als tafels met een Terre rvs onderstel."Organisch, is het toverwoord als je kijkt naar de nieuwe designs. Afgeronde hoeken, gebogen lijnen en organische setopstellingen zie je veel in de collectie van 2025. "Daarnaast spelen we met hoogtes. Het low-dining concept hebben we verder uitgediept met meer tafels en low dining stoelen. Relax en dineer in 1 set. Ook brengen we naast onze barsets een nieuwe hoogte: de Capalbio counterset zit tussen dining en bar in."Meer informatie:
4 Seasons Outdoor (4SO)
Hadrianussingel 29
6642 AH Beuningen
024 677 9879
[email protected]
www.4seasonsoutdoor.nl