Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het willen verbinden was de rode draad in mijn leven"

In memoriam: Rob Heijne (55 jaar)

'Doe maar gewoon, dan wordt het vanzelf bijzonder', was de slogan die Rob Heijne voor zijn bedrijf hanteerde. Sinds 1990 was hij werkzaam geweest in de (instore) retail en later ook de hospitality. Jarenlang stelde hij zijn creativiteit in dienst van anderen. In 2017 startte hij in Koedijk met zijn eigen bedrijf: Gewoon Rob Heijne. Tot groot verdriet van zijn familie is hij op 15 juni jl. op 55-jarige leeftijd overleden.

Gewoon Rob Heijne was een creatief lifestyle buro dat interieur-, retailconcepten en -projecten organiseerde, creëerde en realiseerde. Rob bood op maat oplossingen voor zowel interieur als exterieur.

Vier weken geleden postte hij het volgende bericht:
Gewoon Rob Heijne zoekt het hogerop. Het leest als een woordgrap maar voor mij de bittere realiteit.

Op mijn 15e begonnen in de grootkeuken als hulpkok daarna tal van gekozen carrièreswitches en nu na 40 jaar het afsluiten van mijn passie: Gewoon Rob Heijne.

In deze afgelopen 40 jaar heb ik fantastische mensen mogen ontmoeten, werken, delen en veel vriendschappen mogen sluiten. Het willen verbinden was de rode draad in mijn leven.

Maar nu op mijn 55ste is mij verteld dat mijn leven gaat beëindigen. Na twee keer kanker, ALL in 2001 en een oogmelanoom in 2014, is deze laatste mij 10 jaar later fataal. Aan een uitgezaaid oogmelanoom is tot op de dag van vandaag niets te doen.

Ik kan terugkijken op een prachtig leven waarin ik echt kan zeggen dat ik er alles heb uitgehaald binnen mijn mogelijkheden.
Daarvoor wil ook jou bedanken want een prachtig leven leef je niet alleen maar samen.

Ik bedank jou daarom voor de connectie die wij hebben, het project of de klus die wij geklaard hebben maar vooral de verbinding die wij hadden.

Ik wens je het allerbeste voor nu en in de toekomst 🙏🏻.

Het is wat het is ……..

Lieve groet,

Rob Heijne

Afgelopen zaterdag 15 juni is hij overleden. Onderstaand de rouwadvertentie die zijn nabestaanden hebben gepost:


Meer informatie:
Gewoon Rob Heijne
[email protected]
www.robheijne.nl