Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelontwerpster Horig: 'Potentiële klanten moeten hun verwachtingen vaak bijstellen'

Vanessa Horig (32) wilde volledige controle over het ontwerpen en maken van houten meubels. Na haar opleiding in Duitsland vestigde ze zich als meubelmaakster in Amsterdam en is ze bezig haar eigen stijl te ontwikkelen. Tijdens haar meubeldesign-opleiding in India raakte ze gefascineerd door hout vanwege de bewerkbaarheid, warmte en diversiteit. Na een tegenvallende ervaring bij een startup volgde ze een driejarige praktijkgerichte opleiding in Duitsland, waar ze leerde hoe ze hout moest bewerken en met klanten moest omgaan. Dat schrijft Vincent Krabbendam namens Houtwereld.

In een interview met het nieuwsplatform vertelt Vanessa dat ze geregeld verwachtingen bij moet stellen van potentiƫle klanten. "Hout is niet goedkoop, dat weten de meeste mensen wel. Maar ze schrikken vaak van de hoeveelheid werk die er in maatwerk gaat zitten. En van de kosten die dat met zich meebrengt."


Vanessa Horig.

Lees hier het complete interview van Houtwereld.

Meer informatie:
Vanessa Horig
[email protected]
www.vanessahorig.com

Publicatiedatum: