Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
104e winkel van de Deense retailer in Nederland

JYSK opent de deuren in Beneden-Leeuwen

JYSK heeft woensdag 19 juni een nieuwe winkel geopend in Beneden-Leeuwen. Het is de 104e winkel van de Deense retailer in Nederland en de eerste in de regio Rivierenland.

JYSK heeft op winkelboulevard Heemstrade in Beneden-Leeuwen de plek ingenomen van BCC. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1000 vierkante meter en is volledig ingericht volgens het nieuwste concept van de Deense retailer. "Deze regio was al heel lang een grote witte vlek op de kaart van JYSK. We zijn blij dat we eindelijk een prachtige locatie hebben gevonden waar we de inwoners van Beneden-Leeuwen en omgeving kennis kunnen laten maken met onze goede aanbiedingen", vertelt Store Manager Jelle Wijnberger.


De winkel in Beneden-Leeuwen is de eerste van JYSK in de regio Rivierenland.

Grote belangstelling
De winkel kan vanaf het eerste moment rekenen op veel belangstelling. "Het is geweldig om te zien hoe druk het meteen op de eerste dag is. We krijgen veel leuke reacties van mensen die blij zijn dat we eindelijk ook een winkel in deze regio hebben geopend", aldus Jelle.

De winkel is voorzien van het nieuwste winkelconcept van JYSK. Naast een houtlook vloer en sfeervolle verlichting zijn er drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.JYSK heeft met de winkel in Beneden-Leeuwen erbij nu 104 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Meer informatie
JYSK
www.jysk.nl

Publicatiedatum: