Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Clayre & Eef bereidt zich voor op beurzenseizoen in jubileumjaar

"Eerste positieve geluiden voor komende seizoen zijn al hoorbaar"

Clayre & Eef, dat dit jaar haar 30-jarige jubileum viert, is volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe beurzenseizoen. De maand juni staat in het teken van een zelf georganiseerde huisbeurs in Italië, nabij Brescia. Deze beurs is voornamelijk gericht op de Italiaanse klantenkring van het bedrijf. "De eerste positieve geluiden voor het komende seizoen zijn al hoorbaar, wat aangeeft dat de inspanningen en investeringen hun vruchten af werpen", vertelt Stijn van Helden, partner en head of sales bij Clayre & Eef.


Stijn van Helden, van Clayre & Eef.

Van Gorinchem tot Bologna
De eerstvolgende officiële beurs op de agenda is Trendset in München. Dit jaar wordt groots uitgepakt met een stand van maar liefst 55 meter in lengte. Hier zullen zowel de kerstcollectie voor het komende seizoen als de uitgebreide year-round collectie worden gepresenteerd. "Het belooft een spektakel te worden dat niemand wil missen. We hebben al veel aanmeldingen binnen en verwachten dan ook een drukbezochte TrendSet editie"

Na München gaat de beursreis verder naar de Trendz in Gorinchem, Maison & Objet in Parijs, en Be Trend in Bologna. "Elk van deze evenementen biedt ons een uniek platform om onze nieuwste artikelen en trends aan een breed publiek te tonen, waardevolle nieuwe contacten te leggen, en natuurlijk om gezellig bij te praten met onze trouwe bestaande klanten.Overweldigende reacties

Een speciaal hoofdstuk dit beurzenseizoen is gewijd aan de kerstcollectie. Wat ooit begon als een bijzaak, is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het assortiment. "Sinds vorig jaar zijn we gestart met het aannemen van pre-orders in onze showroom voor onze kerstcollectie en de reacties zijn overweldigend positief. Dit succes heeft ons ertoe gebracht om onze kerstshowroom nog verder onder handen te nemen, te vernieuwen en uit te breiden. Komende december zullen we hier trots de nieuwe collectie voor 2025 uitgebreid presenteren", besluit Stijn.De viering van het 30-jarige bestaan maakt het beurzenseizoen extra speciaal voor Clayre & Eef. Het bedrijf kijkt ernaar uit om dit jubileum samen met klanten en partners te vieren.

Meer informatie:
Clayre & Eef
De Giesel 46
6081 PH Haelen
+31(0)475 571 722
[email protected]
www.clayre-eef.com