Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hannes Peer herdefinieert meubelmerk Minotti

Na het overlijden van Rodolfo Dordoni, de langdurige artdirector van Minotti, stond het Italiaanse meubelmerk voor een grote uitdaging. Om deze overgang te overbruggen en hun creatieve koers te handhaven, kozen ze voor een nieuwe benadering onder leiding van architect-designer Hannes Peer.


Architect-designer Hannes Peer.

Peer introduceerde een uitgebreide collectie van twintig nieuwe ontwerpen, waaronder meubels voor binnen en buiten, die een frisse kijk op traditionele Minotti-stijlen bieden. Zijn aanpak omvat meer organische vormen en een architecturale benadering, zoals te zien is in zijn bekroonde 'Yves'-zetel. "De meeste Minotti-sofa's zijn eerder vierkant of rechthoekig. Ik wilde een zetel die zachtheid uitstraalde en introduceerde ronde, organische vormen", zei Peer eerder.

Hoewel Minotti geen vervanger zoekt voor Dordoni, hebben ze met Peer een nieuwe fase ingeluid, waarbij innovatie en continuïteit hand in hand gaan om het merk verder te versterken.

Lees hier het complete artikel van Sabato.

Publicatiedatum: