Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rechtbank verklaart onderneming in staat van faillissement

Derde generatie Hoenstok ziet verhuisbedrijf na 52 jaar wegglijden

Deze week heeft de rechtbank 's-Gravenhage de firma Hoenstok Verhuizingen B.V. in staat van faillissement verklaard. Niek Heessels is tot curator benoemd. De onderneming is al meer dan vijftig jaar actief binnen de verhuisbranche.

Gedurende de afgelopen halve eeuw is Hoenstok Verhuizingen uitgegroeid tot een volwaardig verhuisbedrijf voor de regio Den Haag en de wijde omtrek van het Westland. Wat begon als een bescheiden onderneming met een enkel Volkswagenbusje, transformeerde door de jaren heen tot een aanzienlijk wagenpark en een betrouwbare naam in de verhuissector.


Foto: Dreamstime.

Derde generatie aan het stuur
Momenteel wordt Hoenstok Verhuizingen geleid door de derde generatie van de familie Hoenstok. Zij zetten het werk voort dat hun grootouders in 1973 begonnen. De oprichters, 'opa en oma' Hoenstok, wisten met slechts een Volkswagenbusje elke verhuizing succesvol af te ronden.

In 1983 namen de twee zoons van de oprichters het stokje over. Drie jaar later, in 1986, markeerde de overname van verhuisbedrijf Van der Zalm uit Voorburg een belangrijke mijlpaal. Deze overname leidde tot de geboorte van Verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der Zalm.

Meer informatie:
Hoenstok Verhuizingen B.V.
Energiestraat 3
2671 DE Naaldwijk
www.hoenstokverhuizingen.nl