Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interview met Semih Kavaklioglu, CEO van Decortie:

'E-commerce biedt prijsvoordeel door lagere bedrijfskosten dan traditionele winkels'

Het Turkse bedrijf Decortie, opgericht in 2009 door veteranen uit de sector Nihan Yilmaz, Semih Kavaklioglu, Ferhat Turan en Ali Aydin, begon aan een missie om hoogwaardige, goed ontworpen vlakke meubeloplossingen te creëren. Hun doel was om tegemoet te komen aan de groeiende online markt door te verkopen aan online kanalen. In de loop der jaren heeft Decortie zijn aanwezigheid uitgebreid naar meer dan 45 landen en is het een grote speler geworden wereldwijd. InteriorDaily interviewt de CEO en medeoprichter Semih Kavaklioglu.


Semih Kavaklioglu, CEO van Decortie.

Sinds de start van het bedrijf hebben jullie je gericht op e-commerce. Wat zijn de voor- en nadelen van het verkopen aan e-commerce in vergelijking met retailers?
"In online kanalen presteren productcategorieën die effectief kunnen worden getoond via visuals veel beter. Over het algemeen is het grootste voordeel van online kanalen dat ze een ervaring bieden waarbij klanten talloze filters kunnen toepassen en een veel breder scala aan opties tegelijkertijd kunnen bekijken. Bovendien biedt e-commerce vaak een prijsvoordeel door de lagere bedrijfskosten in vergelijking met traditionele afzetkanalen. Wat de nadelen van online kanalen betreft...."

Lees hier het volledige interview op InteriorDaily

Meer informatie:
Decortie
OSB Mevkii Mavi Cad.
No: 47/1 Balıklıçeşme, 17200
Çanakkale, Turkije
[email protected]
www.decortie.com

Publicatiedatum: